tag:blogger.com,1999:blog-6866983951043294981.post2423814557059885739..comments2023-11-07T08:16:50.863-08:00Comments on Pitsiunelmia - Pitsikirjan blogi: Hillo marja marja marja hillo hillosokeri marjahillo hillomarja ping poks viuuhRinna Pitsiunelmahttp://www.blogger.com/profile/03060715582505789884noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-6866983951043294981.post-67821128610438422102017-02-13T05:08:04.493-08:002017-02-13T05:08:04.493-08:00Ainakin Dansukkerilla on sellainenkin tuote kuin H...Ainakin Dansukkerilla on sellainenkin tuote kuin Hillo-Marmeladisokeri, jolla pienellä sokerimäärällä saa hyvinkin kiinteää hilloa, sillä sokerin sijaan siinä on pektiiniä. :) Hilloaminen on tosiaan hauskaa ja kylmäkellarin tai edes komeron puute on vakava. Edes täällä Oulussa ei sellaisia ole kaupunkialueella ainakaan asunnoissa tai taloissa kuin ihan poikkeustapauksissa...Larentiahttps://www.blogger.com/profile/13921104606736422750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6866983951043294981.post-30139593898711882692014-09-12T04:02:51.846-07:002014-09-12T04:02:51.846-07:00Tosiaan on sääli keittää hillo muodottomakdi muhju...Tosiaan on sääli keittää hillo muodottomakdi muhjuksi, marjasattumat ovat mielestäni ihania. Rinna Pitsiunelmahttps://www.blogger.com/profile/03060715582505789884noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6866983951043294981.post-25652311116454431632014-09-12T04:01:39.753-07:002014-09-12T04:01:39.753-07:00Hyviä vinkkejä! Hyviä vinkkejä! Rinna Pitsiunelmahttps://www.blogger.com/profile/03060715582505789884noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6866983951043294981.post-20625365530410674732014-08-22T14:35:06.743-07:002014-08-22T14:35:06.743-07:00Sokerin määrää pohtiville: maistakaa sitä tekeillä...Sokerin määrää pohtiville: maistakaa sitä tekeillä olevaa hilloa rohkeasti! Purkissa hillo (omasta mielestäni) yleensä vielä vähän makeutuu lisää, mutta jos tykkää kovin vähäsokerisesta tai kovin makeasta, niin maistaminen kannattaa aina.<br /><br />Lisävinkkinä vielä, että moni ohje neuvoo keittämään hilloa hirveän pitkiä aikoja. Jos kuitenkin purkit on puhtaita, eikä aio säilytellä niitä epätasaisissa lämpötiloissa tai vuosisotalla, niin ei ole tarpeen keittää esim. mansikoita ihan niin soosiksi asti kuin moni resepti käskee. Itse ainakin tykkään että marjoissa on vähän jotain purtavaakin, tai että ne yleensä vielä erottuu sieltä "muun hillon" seasta jotenkin. Soseet on sitten erikseen! :)Tinnynoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6866983951043294981.post-21224041072864995522014-08-12T05:59:30.673-07:002014-08-12T05:59:30.673-07:00Kiitos vastauksesta!Kiitos vastauksesta!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03461552917221046338noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6866983951043294981.post-35646936259265410562014-08-12T03:34:04.217-07:002014-08-12T03:34:04.217-07:00On ilo olla avuksi! Hyvin makealle hillolle on pai...On ilo olla avuksi! Hyvin makealle hillolle on paikkansa, joissain herkuttelutarkootuksissa, mutta noin yleensä vähempi sokeri on parempi. Rinna Pitsiunelmahttps://www.blogger.com/profile/03060715582505789884noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6866983951043294981.post-64658698417409427392014-08-12T03:30:58.805-07:002014-08-12T03:30:58.805-07:00Tavallinen sokeri toimii kokemukseni mukaan ihan h...Tavallinen sokeri toimii kokemukseni mukaan ihan hyvin esim viinimarjoille tai mustikoille. Sen sijann kirsikkahillosta tuli tavallisella sokerilla liian nestemäistä, siinä siis lisäpektiini paikallaan. Jos tykkää kiinteämmästä, niin sitten tietty kaikkeen hillosokeria. Rinna Pitsiunelmahttps://www.blogger.com/profile/03060715582505789884noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6866983951043294981.post-35339483543029671492014-08-11T10:16:14.428-07:002014-08-11T10:16:14.428-07:00Olisinpa törmännyt tähän postaukseen aikaisemmin. ...Olisinpa törmännyt tähän postaukseen aikaisemmin. Tein viikonloppuna mansikkahilloa useamman litran ja sokerin määrä tuntui paljolta. Tein hilloa ensimmistä kertaa, joten en uskaltanut ruveta muuttelemaan ohjetta. Seuraavan hilloerän teenkin nyt tämän mukaan :-) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6866983951043294981.post-31272588984199238332014-08-10T10:44:13.946-07:002014-08-10T10:44:13.946-07:00Varmistan vielä: käytät siis hillosokeria? Varmistan vielä: käytät siis hillosokeria? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03461552917221046338noreply@blogger.com