perjantai 25. syyskuuta 2009

Wanderers
Models and makers are heading towards shooting scenes in crisp autumn weather. Hazy hues, dusky forests and delicate laces - this was truly a dreamlike composition.

Kuvausryhmää matkalla kuvauspaikoille syksyisen kirpeässä säässä. Murretut syksyn värit, hiljalleen pimenevä tuoksuva metsä ja herkkääkin herkemmät pitsivaattet - tämä todella oli unenomainen yhdistelmä.

5 kommenttia:

 1. oijoi, ihanuuksia! Lempäälä esteettisestä kulmasta nähtynä.
  Pitäisi varmaan tehdä making of-vihkonen tai jotain, nämä on niin kauniita.

  VastaaPoista
 2. Heis Rinna, kurkkaa viestiä Södikka-postauksen perästä
  t
  vähän erilainen pitsinikkari

  VastaaPoista
 3. moi pitsikoipi :)
  apua, pitsi-ideat sisustukseen kiinnostaa kyllä, mutta luulen että sekä taittaja että toimittaja saavat hepulin jos koitan laittaa vielä lisää juttuja kirjaan, on nimitäin hankala ahtaa kaikki jutut kirjan sovittuun sivumäärään. Mutta toivottavasti saan tehdä joskus jatko-osan, tai jonkin ihanan pitsisisustuskirjan.

  VastaaPoista
 4. Hih, nypersin just lisää pitsiä rantatorppamme (Lauttasaaressa) peränurkkaan. Ilmastointiputken päällyspylpyrä sulautuu nyt, täysin epäteknisen näköisenä, paremmin ympäristöön. Mainitsemaani ikkunaidistä ei ehkä enää pääse kuvaamaan kirjanne jatko-osaan, koska kämppä on vaihtanut omistajaa. Muita virityksiäni voin kyllä näyttää vastedeskin, anonyymina tietenkin.

  Aurinkopäiviä
  t
  a

  VastaaPoista