torstai 11. helmikuuta 2010

Pitsijuhla-arvonta

Pidämme maanantaina kahvila Villipuutarhassa 22.2. Pitsijuhlat kirjan valmistumisen kunniaksi ja vähän myös hemmotellaksemme itseämme suuren loppuponnistuksen jälkeen. Paikalle kutsutaan tietysti kaikki muutkin kirjan syntyyn vaikuttaneet ihmiset (kuten mallikatraamme ja toimittajamme Päivi) ja läjä journalisteja mielenkiintoisista lehdistä. Tarjolla on kimaltelevaa teeboolia, Neiti K:n suussasulavia kakkuja ja pitsipuuhastelua.

Haluamme kutsua juhliin myös blogin lukijoita. Koska kaikki eivät mahdu pikkuruiseen kahvilaan, pidämme arvonnan. Jos haluat tulla juhliimme (ne ovat välillä 15.00-20.00), ilmoita alle maanantaihin 15.2. mennessä. Arvonta suoritetaan maanantai-iltana. Kolme lukijaamme saa kutsun Pitsijuhliin.

terveisin
Pitsitytöt

We are going to have a Lace Party on monday 22.2. in cafe Villipuutarha. Comment below to win an invitation - 3 blog readers will be drawn on monday evening 15.2. The party is between 15.00-20.00 in cafe Villipuutarha in Helsinki.

7 kommenttia:

 1. ihanaa! kakkua ja pitsiä!
  en osallistu arvontaan, ku tuun kuitenki (ainakin kuokkimaan), mutta pitää alkaa suunnitteleen jo pitsivaatteita nopeesti et on sitten jotain asiaankuuluvaa päällä.

  ja harjoteltava kakunsyöntiä, et jaksaa sit santsata..

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoinen blogi! Osallistun ehdottomasti Pitsijuhla-arvontaan!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Onnea uudelle kirjalle!! Olen jo tovin seurannut blogianne ja kirjan valmistumista. Ja odotellut tietenkin kirjan ilmestymistä. Laitoin jo omani varaukseen nettikirjakauppaan, kun vain se sinne "hyllylle" ilmestyy.

  En kuitenkin osallistu arpajaisiin, sillä täältä Savon sydämestä on liian pitkä matka tulla kakkukaffeille. Mutta onnea, onnea silti!

  VastaaPoista
 5. Huh, nyt pitää ihan hengitystä pidättää, ihana arvonta!! Osallistun ja toivon niiin..
  Olin jo kauhusta kankeana että mitä tapahtuu, kun tuntui että blogi nukkui ja kirjaa ei vain kuulunut..
  mutta nyt on teillä todella juhlan aika!
  Vaikkei arpaonni napsaisi, olen iloinen puolestanne. Ihana kirja on syntynyt!

  VastaaPoista
 6. Ehdottomasti osallistumassa arvontaan!

  Onnittelut kirjan johdosta, sekä myös sijoittelusta Akateemisen hyllyllä. :) Mekot näyttävät WSOY:n ikkunassa todella kauniilta!

  Rittis

  VastaaPoista
 7. Voi miten ihana blogi ja kirja=)
  Haluan osallistua arvontaan!

  Mukavaa kevättalvea toivotellen

  Katariina Turusta

  VastaaPoista