lauantai 26. kesäkuuta 2010

Pitkästä aikaaBlogi on jäänyt ihan huomiotta kun on ollut muita kiireitä - teen parhaillaan tavattomalla vimmalla uutta kirjaa. Se on jatko-osa Joka tyypin kaavakirjalle, johon tulee kaikkia niitä ohjeita jotka ykkösestä jäivät puuttumaan. Tässä kirjassa mm. neuvotaan vuorittaminen, kaulusten tekeminen ja muuta hieman edistyneempää.

Kirjan valmistumista kiirehdittää se, että olen aika pitkälle raskaana. Saa nähdä kumpi tulee ensin, vauva vai kirja (minun osaltani) valmiiksi! Toivon hartaasti että bebe malttaa kölliä yksiössään siihen asti että olen saanut puuttuvat ohjeet piirrettyä...Ompelin suvun perintökoppaan uudet pilkulliset pinnasuojukset, samaa punavalkoista jota on isomummuni minun vauva-aikaani varten tekemässä kopan verhossa. Verhon pitsikin on isomummun käsialaa, hieno ruutuvirkkausmalli.

Pykäreunainen koristenauha on kirpputorilöytö, jotenkin hotsittaisi liittää se pilkkuineen kokonaisuuteen mutta katsotaan tuleeko jo liian pilkullista!

ps. Rauhallista juhannusta näin jälkikäteen kaikille! Oma juhannusaattoni oli sateinen mutta kaunis, Kumpulan siirtolapuutarhan juhlissa.


2 kommenttia:

  1. Ihanaa! En tiedä, kumpaa hehkuttaisin ensiksi: vauvaa vai kirjan jatko-osaa. No, vauvaa tietysti! Onnea sylin täydeltä! Kyllä kelpaa vauvan tulla ja köllötellä noissa lakanoissa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Nyt ovat jännittävät hetket käsillä, laskettu aika oli jo pari päivää sitten. Onneksi sain kirjaprojektin sopivaan välivaiheeseen, niin ei tarvitse suoraan työn äärestä siirtyä kehdon ääreen :).

    VastaaPoista