tiistai 14. toukokuuta 2013

Kevät - niitänäitä

Jee, ihanaa, vihdoinkin kevät! On ihan suurinta nautintoa, kun voi kirjoittaa rapulla istuen ja samalla kuunnella linnunlaulua. Kiitos vanhemmilleni, jotka huvittivat Pikku Onnetarta sillä välin.


Ja välillä käyn Villipuutarhassa kirjoittamassa. Ihana Katja huolehtii hyvinvoinnistani herkuin ja kahvein, oih...
 

"Nyt on aika päivittää vaatekaappi kevääseen."
Tuulettakaa talvitakit huolella ennenkuin pakkaatte ne odottamaan syksyä. 
Kuvassa tuulettuvat Jane marplen laukkku, hankittu 2007 ja siitä lähtien joka talvi käytössä sekä 70-luvun tweedkankainen takki, ostettu muistaakseni 2009. Kohta pitäisi vaihtaa vuori.

Jouduin myöntämään, että olin valinnut kevään Project 333 vaatteet ajattelemattomasti. Kevättalven/varhaiskevään paksummat ja värittömämmät vaatteet eivät kerta kaikkiaan kiinnosta enää, kun kukkia nousee maasta ja aurinko lämmittää. Pitsimekot esiin! Mulla on siis vuodessa neljän vuodenajan sijaan viisi: syksy, talvi, varhaiskevät, sydänkevät ja kesä.  

Muuten olen tyytyväinen vaatevarastoihini, mutta sukkahousuja puuttuu. En vaan raaskisi ostaa uusia, kun kohta niitä ei tarvitse moneen kuukauteen ollenkaan. Nämä beiget ei oikein rimmaa asun kanssa, mutta ei ole parempiakaan. Tehdäänköhän jossain reilun kauan puuvillasta sukkahousuja?
 

2 kommenttia:

 1. Asiasta viideneteen, vinkkaan tällaiseen blogiin, kun siinä oli hieno pitsilöytö http://terapiahuone.blogspot.fi/2013/05/pitsiasiaa.html#comment-form

  T:Anne F

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OI! kiitos vinkistä. Mahtava pitsiaarre. Minustakin niistä saisi upeita tauluja seinälle, jos vaan sattuuu olemaan sopivaa seinäpinta-alaa vapaana.

   Poista