On onni kun on läppäri ja voi työskennellä syreenipensaan alla.
Minua haastateltiin hyvän mielen vaatekaapin kesäsovellutuksista Ylen Olotilaan, käykää vilkaisemassa! "Hyvän mielen kesävaatekaapissa on vain itselle parasta". Huom. haastatteluun liittyvässä kuvassa ylläni muodikasta kesämustaa - onpahan kerrankin trendi, johon on helppo hypätä mukaan ilman yhtään uutta ostosta.
Myin Siivouspäivänä vaatteita ja tekstiilejä Kapteeninpuistikossa - kerrankin Siivouspäivänä oli kelvollinen sää. Viisi minuuttia ennen kuin aloin pakata jäljellejääneet tavarat kassiini, paikalle osui kaksi hauskaa tyttöä, jotka ostivat noin puolet jäljelläolevista tavaroista ja sen jälkeen tarjoilivat kuohuviiniä! Mukavuutta! Toinen heistä oli askartelukirjailija Amalia, jonka blogi löytyy täältä.
Kiitos, oli oikein mukava tutustua ! :)
VastaaPoistaSamoin! pitsitunika näytti oikein tyytyväiseltä blogin valokuvissa, onneksi löysit sen!
PoistaJuttu oli kiva. Hyvä, että olet kirjan näkökulmassa kallistunut kuitenkin hyvään mieleen.
VastaaPoistaJatkoajatuksia alekauden alkaessa: on tosi hankala pitää mielessä budjetti, eettisyys ja oma tyyli - kaikki yhtä aikaa. Mun kohdallani kyllä eettisesti tuotettu on valitettavasti se periaate, joka väistyy. Toisaalta olen ajatellut, että eettisyyttä on myös se, että ostaa vain tarpeeseen, eli mahdollisimman vähän. Pikkukaupungissa valinnanvaraakaan ei loputtomasti ole. Eikä pukeutuminen edelleenkään ole asia, johon haluan käyttää tolkuttomasti aikaa elämästäni. Siksi innostuinkin alun perin 333-projektista. Toivottavasti kirjassasi on tällaiselle tavispukeutujalle sopiva näkökulma.
Puhtia edelleen kirjan tekoon!
kesäterveisin
solveig
positiivinen näkökulma on kai asian perille menemiseksi välttämätön, hunaja ja etikkavertaus pätee tähänkin. Vaikka välillä haluaisin oikeastaan vain paasata naama punaisena :D mutta hillitsen itseni.
PoistaEkologisuutta vain tarpeeseen ostaminen ainakin palvelee, paremmin kuin mikään muu keino. Suosittelen kyllä tavispukeutujaakin selvittämään, mikä olisi vaatetarpeeseen sopiva eettinen vaihtoehto - jos sitten se onkin tyyliltään tai hinnaltaan poissuljettu, niin voi hyvillä mielin parhaansa yrittäneenä ostaa sen vähemmän eettisen tarjokkaan. Tärppeinä siis esim. kotimainen, eurooppalainen, reilunkaupan, luomu, kierrätetty, myrkytön/vähämyrkkyinen, hamppu puuvillan sijaan, jne.
Hyvä haastattelu, odotan kirjaasi entistäkin innokkaammin! :)
VastaaPoistakiitos, ilo kuulla :)
Poista