maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pientä sekalaista


Viime aikoina työhuoneella nämä nuden-persikan-melbanväriset harsot ja tyllit ovat häiriköineet työhommiani kurkkimalla viekoittelevasti astiastaan. Voiko päälle kolmekymppinen nainen kuljeskella julkisesti persikanvärisessä harsomekossa (jossa on väriin sointuvia rusetteja), vai kannattaisiko sittenkin tehdä näistä jotain somaa Pikku Onnettarelle?
Kerrankin Gina Tricotissa oli jotain, joka houkuttelisi minua. Yleisesti ottaen inhoan kyseistä ketjua, jos johonkin ruumiillistuu nykyinen "käytä kerran ja hävitä" -mentaliteetti niin siihen... niillä oli jokin kiukuttava mainoslausekin tyyliin "osta joka viikko jotain uutta", joka sisältää myös tietenkin sen, että joka viikko jotain heitetään pois. Ja minusta vaatteiden pitää kestää ainakin pari vuotta (esim. alushousut ja sukat), mitään sen nopeammin turmeltuvaa ei pitäisi ikinä ostaa.

No mutta siis. Siellä oli tuollainen henkäyksenkevyt neulepaitanen, jonka pitsimäinen pinta oli hauskan epäsäännöllinen. Jos satutte näkemään samantapaisen jossain järkevämmässä kaupassa, kerrottehan minulle, kiitos!

2 kommenttia:

  1. Gina Tricotissa on niin monta asiaa niin vialla... Oletko sattunut huomaamaan nälkiintyneen näköiset mannekiininuket (ei utopistisen laihat vaan ihan muotoilluine töröttävinä luineen kaikkineen) ikkunoissa? Tuollaisia todella ohuita paioja on näkynyt muutaman vuoden verran ketjumyymälöissä, ne ovat yleensä joko puuvillaa tai viskoosia. Mitä alle pitäisi pukea?

    VastaaPoista
  2. Hmm, inhohorealistisia mallinukkeja?

    Jos löydän tuollaisen ohkaisen pitsineulepaidan, ostan siitä mahdollisimma ison koon, puen alle alusmekon ja käytän sitä minimekkona! sitten hiuksiin kukkia ja liihottelemaan niitylle...

    VastaaPoista