keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Varaudu geometrisen pitsin trendiin


Chloén resort2014-kokoelma ennustaa ensi vuoden muotihitiksi geometrisiä pitsikuvioita. Koska onneksemme edesmenneiden sukupolvien naiset ovat virkanneet juuri samanhenkisiä pitsinauhoja lakanoihinsa kilometrikaupalla, muodin edelläkävijät loihtivat Kässäkerhon Marian ohjeella kierrätyspitsiä hyödyntävän paidan.


Hieno! Ja totaalisen moderni!

Kotipitsiaskartelija voi inspireerata itseään myös Alexander mcQueenin lomakokoelman pitsituotoksilla. Näihin saisi upotettua kaikki ne kirpputorilta haalitut pitsiliinat, jotka niin pitkään ovat odottaneet käyttöä!Anna Sui saa täydet pisteet pitsikoristeisesta kissamekosta. Ensin mekko:
Sitten zoomaus pitsiin:
Kissapitsiä! Olen suuresti houkutettu.

Minun ei muuten ollenkaan pitäisi katsella muotinäytöskuvia, vaan korjata kirjan käsistä. Luapsin lähettää sen tänään, ja vieläkin puuttuu pari lukua läpikäymättä. Työ jatkuu!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Todellakin! Kunpa tuollaista saisi kaupastakin metritavarana :D

   Poista
 2. Mistä tuommoista pitsiä sitten saa? Minulla on kokoelmassani monenmoista kissaa, mutta tuo pitsi kyllä puuttuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti ei taida saada muualta kuin tuon mekon helmasta ja sitäkin vasta ensi vuoden puolella. Tokion Okadaya-kangastavaratalossa oli pitsiä jos jonkinlaista, ainakin viisi vuotta sitten kun siellä viimeksi kävin, mutta ei tule mieleen että kissapitsiä olisi näkynyt (varmasti olisin ostanut jos olisi ollut tarjolla!).

   Poista