sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Pitsin varjot & uusi kassi

Kuukausikaupalla kaapissa käyttämättä hautunut tyllihame pääsi taas käyttöön, neutraalinvärisenä kombona ruskeanharmaan paidan ja harmaanruskean neuleen kanssa. Pitsihameen yksi hurmaavista puolista on sen katuun langettama varjokuva:Stokkan alennuslaarista tarttui mukaan neljällä eurolla sievä kirjottu pellavapala, josta juuri sai tilavan kesäkassin. Sisäpuoli ja pohjavahvike ovat Eurokankaasta ostettua kaunista ruskeansävyistä pellavafarkkua (jota ei ole enää saatavilla, ostin pakan loppuun). Pohjavahvikkeessa on nurja puoli ulospäin ja sisäpuolella oikea puoli, nurj on vaaleampi.

Pinkomo-suutarin reippaat pojat laittoivat sangat paikalleen ja pohjaan nastat. Kassi voisi olla hiukan ryhdikkäämpikin - olisi kannatanut laittaa tukikangas myös sisäpuolelle - mutta toimii näinkin kun ei vaan tunge liian täyteen rompetta.


Kankaassa on kolmella eri beigen sävyllä kirjottuja höytyviä - viipyilevää pellavatunnelmaa rouva Ayano Uchidan hengessä.

3 kommenttia:

  1. Tosi tyylikäs kassi! Ei ole tullut mieleen että suutarissa saa noita nastojakin laukunpohjaan. Taas tuli viisaammaksi :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Suutarin avulla saa kotitekoisestakin kassista ihan oikean nakoisen, eika tarvitse kamppailla

    VastaaPoista
  3. Hups karkasi... Metalliosien asentamisen kanssa siis ei tarvitse kamppailla. Ja oikea pitaisi olla hipsuissa!

    VastaaPoista