maanantai 2. heinäkuuta 2012

Herkkuja anthropologiessa ja creamilla

Ystäväni vinkkasi Anthropologien Summer lace -kokoelmasta. Aika sieviä herkkuja siellä onkin. Suosikkejani ovat varmaan yläkuvan pitsipusero...

tämä läpikuultava pitsitoppi ja


Ei sillä, että nyt olisi sopiva hetki alkaa tilailla uusia pitsivaatteita. Ostin juuri viime viikolla Cream-merkin pitsimekon koneommeltua pitsiä (kuva alla), enkä ole vielä päässyt käyttämään sitä kertaakaan. Toivon, että tästä mekosta tulee pitkäaikainen kumppani moniin vuodenaikoihin - eikös tuon voisi yhdistää ihan hyvin ruskeaan neuleeseen ja paksuihin sukkiksiin syksykylmiä varten?

Creamilla oli myös mielestäni onnistunut hame samaa kangasta, joka Bulevardi 5 -kaupassa maksoi muistaakseni 70 euroa. Siinä oli samaa ideaa kuin Lindexin pitsihameessa, mutta miellyttävä vuori ja siististi ommeltu. Tosin Lindexin hame oli kynämallia ja Creamin A-linjainen.

ps. En voisi ostaa mitään nettikaupasta, jossa on yhtä epäinformatiiviset kuvat kuin Creamin sivuilla. Ei noin pienestä kuvasta saa mitään selville. Kunnon isot kuvat ja paljon detaljikuvia, kiitos! Tuo kuva vastaa sitä, että kaupassa saisi vaatteen nähtäväkseen 50 metrin päästä, ja siitä pitäisi päättää ostaako vai ei.
Onneksi tuon sai sovitettavakseen ja hypisteltäväkseen ihan oikeassa kaupassa!

2 kommenttia:

  1. Oliko tuo Cream nyt se merkki jonka nimeä jäit kaipaamaan, ja tuo mekko aikaisemmin Blossomissa sovittamasi? En tunne mitään muuta keijulappuista vaatemerkkiä kuin Odd Mollyn eikä casual metsästely tuottanut tulosta, mutta samannäköistä näkyi Turussa Wäkkärän ikkunassa ja se oli Creamia.

    Mutta nam tuolle lohen-unikon?? -punaiselle Anthron mekolle!

    VastaaPoista
  2. Ei se keijumerkki ollut Creamkaan (joskin pitsimekonostotarve tuli tyydytettyä tällä). Luulen, että minun pitää matkustaa takaisin Pietarsaareen ja käydä uudelleen Blossomissa, jotta mysteeri ratkeaisi.
    Unikko-lohi-sorbetti (ihana väri, mutta ruokalajina hmm...) pitsimekko kelpaisi kaappiini, haluaisin ainakin viettää sellaista elämää jossa tuota tarvitsisi!

    VastaaPoista