torstai 29. marraskuuta 2012

Vaateratkaisuja

Kävin tänään kurkkaamassa erästä oivaltavaa ratkaisua vaateongelmiin (sekä omiin että koko maailman). Tämä ihmekeksintö on Vaatelainaamo, jota luotsaa Hel-looksia pitävä Liisa Jokinen.Vaatelainaamo on auki joka torstai, ja jäsenet saavat lainata sieltä 2 tai 3 vaatetta, riippuen minkähintaisen jäsenyyden ovat hankkineet. Perustaso, jossa saa kaksi vaatetta viikoksi, maksaa muistaakseni 150 e/ 6 kk.

Koska Vaatelainaamossa on lainattavissa vaatteita, jotka monet jo itsekseen kustantaisivat tuon 150 e, ratkaisu on taloudellinen. Lisäksi se on tietenkin ekologinen, kun vaatteita ei tarvitse hankkia jokaisen erikseen. Monet hakevat Vaatelainaamosta joka hippoihin eri mekon, eikä huonoa omaatuntoa tarvitse potea. Mutta on siellä lainattavissa ihan arkikäyttöistäkin vaatetavaraa. Uutuudenhimon saa tuolla tyydytettyä täyttämättä komeroaan ja pääsee kokeilemaan erikoisempiakin vaatteita, joita ei uskaltaisi ostaa. Minusta tämä on niin nerokas keksintö, että en voi käsittää miksi näitä ei ole jo joka nurkalla.

Jos saan kirjaani kustannussopimuksen, hankkiudun heti Vaatelainaamon jäseneksi!!

4 kommenttia:

 1. Hienoa, että maailmassa on kaltaisiasi ihmisiä jotka uppoutuvat innoissaan yhteisen hyvän edistämiseen. Taas minulle ihan uusi juttu tämä Vaatelainaamo. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos, levitän mielelläni tietoa tälläisistä mahtavista jutuista!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ihan totta! Se ratkaisee vaatteidenkertymisongelman, ilman että joutuu luopumaan mistään. Todellinen neronleimaus!

   Poista