tiistai 6. marraskuuta 2012

Anna Suin söpöstyksiä

Siitä pitäen, kun syyskuun alussa ryhdyin 33 vaatteen vaatepaastolle, olen ostanut kolme paria sukkahousuja enkä muuta - ja ne korvasivat kolme parsimiskelvottomaksi hiutunutta paria. Tuskin joulukuussa alkavalle seuraavalle kaudellekaan on tarpeen tehdä mitään ostoksia, kellarissa riittää päällepuettavaa vuosiksi. Tsekkailin siis muotinäytöskuvia aivan platonisessa hengessä, kuvaviihteenä. Alla suosikkejani Anna Suilta.

 Helmaprintit ovat jotain ihaninta, vuodesta toiseen. Harmiksi sellaisia ei kovin usein löydä, paitsi tietty spoonflower.comista. Huomatkaa myös kirjottu kaulus, sellainen yhdistettynä yksiväriseen mekkoon olisi kuin koru (tälläisenään ok muotinäytöksessä, mutta todellisuudessa liiallista).

Aaah mikä hurmauspitsifantasia, hopeanvalkoinen pitsi yhdistettynä kermanväriseen kaulukseen ja rekkoon toimii kuin häkä.

 Hauskat mustat pitsisukkikset. Mutta oikeastaan haluaisin mieluiten tummanvihreät, puuvillaiset pitsisukkahousut. Jos näette sellaiset, ilmoitelkaa!

Silkkinen tilkkukaftaani, jos voisi loikoilla koko päivän samettisohvalla ja siemailla mausteisia drinkkejä... mielenkiintoisia vierailijoita kävisi virtanaan salongissani ja joku muu hoitaisi tiskit ja pyykit. Kotiasu, haave-elämään.


Yhden asusteen kyllä haluaisin syyslookkiini hankkia, nimittäin tämän Jane Marplen sienikorun. Sen lakki aukeaa, ja sisällä istuu pieni maahinen! Oih ja voih!

4 kommenttia:

 1. Jos löydät edes valkoiset puuvillaiset sukkikset niin nehän voi värjätä mieleiseksi!
  Onpa muuten ihania kuvia, jatkan katselua :)
  -Marja

  VastaaPoista
 2. Hyvä idea, pidän silmät auki valkoisten varalta myös. Mustia on myynnissä eniten, mutta joskus muitakin värejä. Kiitos kehuista, kivaa että tykkäsit!

  VastaaPoista
 3. Kun lukee blogiasi alkaa kaivata aikuisten vaatemuodin maailmaan takaisin. Kotiäitinä kun on ollut 8,5 vuotta ei omaa pukeutumistaan ole juuri ehtinyt pohtia. Ihania kuvia, ihania ideoita. Ja toi koru oli kyllä ihku. Mäkin voisin hankkia oman!

  VastaaPoista
 4. Mielestäni ihanat vaatteet vaikuttavat käyttäjänsä psyykeen niin paljon, että asian eteen kannattaa nähdä vaivaa.

  Harmivainen kun sienikoruihanuus maksaa noin 140 euroa, pitää todella miettiä että raaskiiko...

  VastaaPoista