sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Vaatekuvia ja tuunaustouhuja

 Musta pellavahame on osoittautunut fantastisen käytännölliseksi. Vastustan noin yleensä kaikenlaisia vaatetuksen "kymmenen joka naiselle välttämätöntä vaatetta"-listoja, koska ne eivät minun kohdallani ikinä toimi, mutta pakko myöntää että kys. listoilla kärkipaikoilla komeileva musta kynähame ON todella kätsy vaate. Näillä kumman kesäisillä syyskeleillä olen yhdistellyt sitä Tiina Talvikin tähtikirjonnoilla muodistamaan tummansiniseen paitaan ja tummansinisiin sukkahousuihin (sekä kuvan pilkullisiin että tasavärisiin). Mustan paidan ja monivärisen kaulakorun kanssa se näyttää  hauskan pikkujuhlavalta.
 Toinen lämpimän syksyn suosikkivaatteeni on Globe Hopen mekko, jonka kesällä suurennutin sopivaksi. Se on hieman liian lyhyt käytettäväksi ilman sukkahousuja, mutta sukkisten kanssa juuri sopiva. Ja muita asuja minulla ei juuri nyt olekaan käytössä, kun en näillä ilmoilla viitsi hakea syksyn neuleita ym. kellarista käyttöön, ja kevyet kesähepeneet poistin jo säilöön.
Fredrikintorin kukkaistorilta saa ihania kotimaisia (tai joskus virolaisia) lähikukkia. Tämä kimppu vitosella!
Rentoa työntekoa vanhempieni luona, vedosten tarkistusta riiippukeinussa. Lämmin tuulenvire keinuttaa, kuin keskikesällä konsanaan.


Iltailma kuiteskin kylmenee ja kaipasin juoksenteluun pitkähihaista paitaa. Vanhempieni luona löysin joskus 90-luvulla suljetusta pahvilaatikosta aikoinaan Kukunorista ostamani jätti-T-paidan. Siinä komeilee Marvelin ryhmä-X:n spin-off X-force. (Muiden paheiden ohella olen toivoton Marvelfanityttö, edelleen.) X-forcea en ole pahemmin tosin lukenut, ja paidankin taisin lukiolaisena ostaa vain koska se oli alennuksessa - joskus todellakin pukeuduin XXXL-kokoisiin T-paitoihin ja housihin! Ääk!

Leikkasin lyhyet hihat pois, korvasin ne kierrätyskeskuksen alerekistä yhdellä eurolla ostamastani t-paidasta tekemilläni raglanhihoilla ja avarsin pääntietä.

Olen jo kahdesti testannut uutta lenkkeilykolttuani. Jalkaan omatekoiset mustat trikooshortsit, sekä oranssimustat lituskapohjakenkäni, ja näin ilahdutan kanssahelsinkiläisiä fantastisen tyylikkäällä olemauksellani :D

6 kommenttia:

  1. Tuohon riippukeinukuvaan viitaten: minusta nämä lämpimät syyspäivät ovat sata kertaa parempia kuin minkäänlaiset kesäpäivät - siitepölykausi on nimittäin jo täydellisesti päättynyt :) Kylmemmätkin päivät kelpaavat tai oikeastaan mikä vain, kunhan ei ole sitä #"¤% siitepölyä - mutta totta kai nämä lämpöiset ovat ihanimpia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meillä lapsen nenä vuotaa solkenaan, ihmettlen mitä kummaa ilmassa voi vielä pölistä. Säätila on ollut unenomainen, kuin suomi olisi siirretty etelä-Eurooppaan.

      Poista
    2. Hmm, lapsellasi täytyy olla jotain muuta (ehkä ihan vain perusnuha)...en usko että pieni ihminen ilman homeitiöihinkään reagoisi, vaikka niitä nyt kohtalaisesti onkin, sillä olen jotenkin käsittänyt, että ne luonnonhomeet vaivaisivat vain hometalossa herkistyneitä. Tilannekartat ovat mukavaa katsottavaa: http://aerobiologia.utu.fi/tiedotus/siitepolytiedote/

      Poista
  2. Tuli hieno tuosta lenkki-paita-mekosta! Tyylilyyli lenkkipolullakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ne alunperin leikkaamani hihat oli liian lyhyet, piti käydä ostamassa t-paita uusien hihojen matskuksi.
      Tyyli ennen kaikkea :)

      Poista
  3. Ihanat sukkahousut ja ballerinat :)

    VastaaPoista