perjantai 18. tammikuuta 2013

Ensimmäinen Vaatelainaamo-kokeilu

 Ihania kirkkaita talvipäiviä, tulee jo keväinen tunnelma! 
Tässä kuva eiliseltä, kännykkäkamerani ei ihan pysty toistamaan kaikkialta 
hehkuvan valon upeutta, mutta tässä edes kalpea aavistus.

Liityin uuden vuoden ja kustannussopimuksen kunniaksi Vaatelainaamoon. Valitsin Perusjäsenyyden, jossa saa kaksi vaatetta viikoksi, 6kk/150 e. Heti ensimmäiseksi tuli mieleen, että pitää hommata elämäänsä enemmän juhlia, sillä siellä olisi tosi mahtavia juhlakolttuja. Esim. jotkut tyylikkäät shamppanjakokkarit tai ensi-iltanäytökset kelpaisivat, tai no jaa, lähes minkätyyppiset hipat vaan.

Tällä kertaa valitsin kumminkin Nurmi-vaatemerkin värikkään viskoosihelmaisen mekon - vaate, jota en ikipäivänä ostaisi kaupasta, koska tiedän, että en pitäisi sitä montaakaan kertaa. Mutta sitä on mukava pitää pari kertaa, johon Vaatelainaamo on onnen omiaan. Toiseksi vaatteeksi valitsin silkkisen pitsiupotuksin koristellun Odd Molly -topin. Olen hipelöinyt samanlaista Villipuutarhassa, jossa on hiukan Odd Mollyjä myynnissä, mutta on toistaiseksi jäänyt ostamatta. Nyt voin testata, tulisiko sille todella käyttöä.

Pikku Onnetar tykästyi silkkitoppiin ja oli ihan harmissaan, kun äiti piilotti sen vaatekaappiinsa. Miten voikin lapsella olla noin hyvä tyylitaju :D ? Ja saisiko Vaatelainaamoon lapsijäsenyyksiä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti