perjantai 25. lokakuuta 2013

Juhlintaa ja muuta hauskaa

 Vielä vähän lisää kirjasta! Oli pressitilaisuus, brunssi ihanassa kahvila Fleuristessa.

 Toimittajat saivat syödä herkkusämpylöitä, tuoreita hedelmiä, hyvää hedelmämehua ja myöskin hyvää kahvia. Ja ehdin onneksi itsekin vähän syömään, kirjan esittelemisen ohella.

 Kustannuspäällikkö Ville asettelee kirjoja siistiin pinoon ensimmäisiä saapujia odotellessa.

 Hyvän mielen vaatekaappia saa kirjakaupoista, kävin tarkistamassa. On aina yhtä mahtava hetki nähdä oma kirjansa ensimmäistä kertaa kaupassa. Tekee mieli huudella muille kirjakaupan asiakkaille, että "täällä se on! Juur se kirja mikä kannattaa ostaa!". En kuitenkaan huudellut.

 Illalla pidin työhuoneella kekkerit ja ei tullut mieleen ottaa kuvia. Sain onnitttelulahjaksi mm. kuvan upean käsityön, mallitilkku eri tavoista kiinnittää pitsiä! Tämän todella osuvan lahjan toi EvenSpaces-blogin MB.

Väsynyt, onnellinen ja kiitollinen kirjailija kekkereiden jälkeen.

Ja tänään kirjamessuille maleksimaan! Jee!

6 kommenttia:

 1. Ostin kirjasi. Hienon kirjan olet saanut aikaiseksi. Kirja oli kirjastoonkin tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sekä kehuista, että ostamisesta. On ilo, kun kuulee, että kirjaa on luettu, mutta vielä suurempi ilo kun sitä on myös ostettu!

   Poista
 2. Kirja on ihan älyttömän hyvä. Olen itse impulssi- ja tunneostaja ja järkyttävistä vaatekasoista huolimatta koskaan ei löydy mitään päällepantavaa. Tänä viikonloppuna lähden ostoksille: käyn ostamassa itselleni vaaterekin ja muita säilytystavaroita, ja pistän vaatteeni (ja toivottavasti myös kulutustottumukseni) kuriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon kehuista, on ilo kuulla että kirja on ollut hyödyksi! Päämäärättömästä impulssiostelusta todellakin useimmiten seuraa erittäin epäkäytännöllinen vaatevarasto, säilytyskapineisiin panostaminen on erittäin fiksu valinta!

   Poista
 3. Hei! Osuin sattumalta elämäni eka kertaa tuonne Fleuristeen vieläpä samana päivänä ja ostin kirjan. Hyvä! Vielä en ole tehnyt suurta vaatehuoneen tyhjennysoperaatiota mutta eiköhän se vähitellen idä mielessä. Mulla on isona kysymysmerkkinä vielä teepaidat: bändi-, tapahtuma-, järjestö- jne. joista en raaskisi luopua vaikken käytä kuin joitain joskus... Samoin mietityttää kun paino ja koko vaihtelevat, että minkä verran väärän kokoisia säästäisi. Mulla on taas ollut tänä vuonna todella paljon iloa säästämistäni väärän kokoisista, koska nyt ovatkin taas sopivia. En ole yhtään vaateihminen enkä lue muotiblogeja tms, jännittävä ihan outo maailma :) Mutta siis kiitos kirjasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainio kahvila, tykkään fleuristesta joten olin hyvin iloinen kun saatiin sinne pressitilaisuus!
   Muistorikkaat vaatteet ovat ongelma - itse olen "hivuttanut" niitä vähemmäksi yksi kerrallaan, esim. juuri lukiovuosilta jääneitä T-paitoja. Lopulta jäljelle jää yksi tai pari rakkainta ja parasta, ja sen/niiden säilöminen ei olekaan mikään ongelma. Eli paikallista t-paidoista vähiten rakas ja pistä pois, ja toista sama parin kuukauden välein. Lopulta kokoelma on kohtuullinen eikä aiheuta vaivaa tai rohmua tilaa.
   Jos koko vaihtelee usein, niin siihen voinee varautua samalla tavalla kuin vuodenaikojen vaihtumiseen, riittävällä määrällä jemmassa olevia vaatteita.

   Hienoa kuulla, että kirja on herättänyt ajatuksia! Täytyy sanoa, että tämä on ehkä suosikkivaiheeni kirjan tekemisessä, kun "lapsi" on lähtenyt kotoa ja saa kuulla miten se on otettu vastaan!

   Poista