sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Terveisiä Rovaniemeltä!


 Nyt olen jo palannut etelään, tässä muutama matkakuva. Rovaniemellä oli satanut lunta, kaunista!


  
Jännittävin juttu oli radiokeskusteluun osallistuminen (Viikon kysymys Yle Puheessa). Juontaja ja toinen keskustelija Outi Moilala olivat Pasilassa, minulle järjestettiin ystävällisesti mahdollisuus osallistua Lapin Radion tiloista! 
Parhaat ja osuvimmat kommentit keksin tietysti vasta suorana lähetetyn keskustelun jälkeen, mutta mielipiteisiini voi tutustua tarkemmin kirjasta. On varmaankin hyvä, että olen kirjoittaja mielummin kuin radiojuontaja, sillä kieleni ei liiku aivan yhtä liukkaasti kuin mieleni. 
 Muotikuva "kahjo chic". Uusi jakkuni, jonka sain ompelijalta käsiini juuri ennen matkalle lähtöä, Tikaun huivi (suosittelen Tikaun käsinkudottuja villahuiveja. Tämä on ainakin ollut todella hyvä hankinta, kestänyt käyttöä ja jopa pesua), Samujin pipo ja siskolta lainattu Camilla Norbackan villamekko. Matkustin minimipuvustolla, minulla ei ollut kuin vaihtoalusvaatteet mukana - koska tiesin että sisko lainaa kaiken tarvitsemani!

Wondersin saappaat, neljättä talvea käytössä. Saappaiden väri ja malli on minulle täydellinen, mutta ne eivät ole aivan niin kestävät kuin haluaisin toivoa. Niitä on pitänyt paikata suutarilla jo useampaan otteeseen, ei siis pelkkää kantalappujen vaihtoa, vaan päällinen koittaa irrota pohjasta.

 Pikku Onnetar oli matkaseuranani. Mainio matkalapsi! Yöjunailu sujui jälleen ihan helposti, hyvien eväiden ja parin lastenkirjan voimalla. Ja mies sai viettää perheetöntä elämää useita päiviä. Kuvassa ompelemani mekko ja irtopitsikaulus. Mekko alkaa jo käydä pieneksi, pitää ommella uusia!

Juhlistamme radioesiintymistä kahvilassa siskoni kanssa.
Mums! Varsinkin lähempi marenkileivos oli namnam.

Upea auringonlasku!

4 kommenttia:

 1. Lunta!! Ihania juttuja ja kuvia! Olen niin kiitollinen, että Hyvän mielen vaatekaappi saa paljon (ansaittua) huomiota! Ja tervetuloa taas takaisin pääkaupunkiseudulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! paluu etelään ja syksyyn talvipyrähdyksen jälkeen saa +4 asteen lämpötilan tuntumaan rantalomalta.

   Poista
 2. Terveisiä Inarista. Ihania kuvia ja hieno jakku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapinmatkailua sielläkin! Kiitos kehuista, jakusta tulee vielä pari lisäkuvaa.

   Poista