torstai 16. kesäkuuta 2011

Sitä sun tätä

Sain ylemmän pitsin lahjaksi ystävältäni, mummon peruja. Sattumoisin katseeni osui pitsilaarissa alempaan - sama kuvio, eri langan paksuus vain!

Minä aina nurisen, kun pitsikuviot ovat itseään toistavia, aniharvoin on mitään uutta. No, tämä Deb-kaupan ikkunassa nähty pitsimademoiselle on ainakin jotain hieman erilaista!
Aikas kiva! Koneommeltua pitsiä, mutta en tiedä sanoa onko se muodosteltu kapeista pitsinauhoista jotka on yksitellen ommeltu tunikaan, vaiko kokonainen pitsikuvio.

Muutakin pitsikästä näyttäisi kaupassa olevan. Kyllä muoti nyt suosii pitsi-intoilijoita!

2 kommenttia:

  1. Hei! Osaisitko kertoa, voiko tuon daamin tyyppistä konepitsikuviota teettää jossakin? Minulla olisi yksi tärkeä idea, joka pitäisi toteuttaa, eikä minulla ole aikaa eikä taitoa ommella sitä käsin. Kyse on siis juuri tuollaisesta, aika isosta ja yksityiskohtaisesta kuviosta.

    VastaaPoista
  2. Hei! Huomasin kysymyksesi vasta nyt, anteeksi! Luulen, että ammattimaisissa brodeerauspaikoissa voisi hyvinkin onnistua, jos suostuvat tekemään sulatettavalle pohjakankaalle (water soluble fabric). Mutta yksittäisen kuvion tekemisestä tulee aika kallista, suurin hinta on nimittäin kuvion ohjelmoimisessa brodeerauskoneisiin.

    Jos teetät kuvion, kerro miten kävi! Olisi kiinnostava tietää.

    VastaaPoista