maanantai 17. helmikuuta 2014

Sisustusjuttuja


  Vihreänkaipuuseen ja vitamiininpuutteeseen hommasin vastalääkkeeksi vihreän neilikan ja parsanlehden sekä ruukullisen persiljaa. Olen varmaan joskus esitellyt tämän mielestäni erittäin hienon maljakon, mutta tässä uudelleen. Labrapullon ja rottingin yhdistelmä on niiin mahtava.

Tukholman tylliverhot löysivät kodin työhuoneelta, inspisleiketauluni ympäriltä. Vielä kun saisin aikaiseksi laittaa koko homman taustaksi tumman kankaan, niin verhot erottuisivat vielä kauniimmin.

Harmaat asiat kiehtovat. Myös ruskeat ja musteensiniset. 
Taululle ovat päässet myös hyvin yksinkertaiset, äärimmäisen dekoratiiviset ja kauniisti kauhtuneet asiat.  

 Pikku onnettaren kanssa tehtiin tiedeprojekti: sokerikristallien kasvattaminen. Inspiraationa oli Tokiossa nähty häkellyttävä kristallitaidenäyttely ja makeanhimo. 
 

 Illan sininen hetki Helsingissä.

2 kommenttia:

  1. Inspistaulu näyttää hauskalta! Mitä työstät tällä hetkellä, uutta kirjaako?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Työstän uutta kirjaa, vaatteiden laadusta, mutta taulu ei liity siihen - ti no, oikeastaan ehkä otan kirjan visuaaliseen ilmeeseen ideoita inspistaulun kuvista. Mutta päätarkoitus on pysyä kärryillä siitä, mikä minusta on hienon näköistä, ja säilöä hyviä ideoita ompeluhetkiä varten. Ja inspistaulun kokoaminen on vaan itsessään tosi hauskaa, kun kuvat saavat uusia merkityksiä vierustovereistaan ja syntyy uusia yhdistelmiä.

      Poista