sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Viime viikon menoja ja ensi viikon myös

Kaikenlaista hauskaa ja mielenkiintoista tapahtumaa piisaa! Ensinnäkin oli siis Eetti ry:n aamiaistapahtuma, jossa käsiteltiin EU:n vaikutusmahdollisuuksia vaateteollisuuden olojen parantamiseen globaalisti. Esitykset olivat mielenkiintoista ja tarjoilut todella herkulliset. Ei jäänyt hienoista brunssikahviloista häpeään, vain kuohuviinilasillinen uupui :D siis tuoreita hedelmiä, croissanteja, soijajugurttia, reilun kaupan mehua, kahvia ja ihanaa tummaa suklaata. Tulen jatkossa mielelläni kuuntelemaan vaikka ympyrän neliöimisestä, jos saan näin hyvät tarjoomukset!
Palaan vielä tapahtumasta oppimiini uusiin asioihin, lupaan!


Sitten ihana Huili-lehti piti kesänumeron julkkaripippalot. Tässä lähijäätelökeijuna Huilin päätoimittaja Riikka. Nyt tehtyään yhteisnumeron KotoLiving-lehden kanssa Huili on päässyt laajaan jakeluun ja sitä voi löytyä ihan tavallisista lehtipisteistä (eikä vain jostain pienistä luomukaupoista, kuten aiemmin). Huili on ekohenkinen lehti, mutta todella helposti sulatettavalla ja raikkaalla tavalla. Kun haluaa selailla jotain mukavaa kahvikupposen seurana, niin itse tartun mielelläni juuri Huiliin. Ns. tavanomaisissa naistenlehdissä minua alkaa usein ahdistaa kaikenlaisen tavaran kritiikitön tuppaaminen, kukaan ei ole tarkastanut tai miettinyt mistä kaikki esitellyt rojut oikein tulevat ja kuka ne on tehnyt missä oloissa. Ja koska normilehdet ovat mainostajien kuristusotteessa, niin tälläisiä kysymyksiä kysymyksiä voi korkeintaan ujuttaa lehteen vaivihkaa ja puolisalaa.
Esiinnyn muuten tässä Huilin numerossa kertomassa neuleen teettämisestä!

Lauantaina olin pitämässä pienen puheen Lahdessa Creme de la Garderobessa, röyhelöisten ja pitsisten hienojen ladyjen kokoontumisessa. Olen sangen kiintynyt japanilaiseen loli-muotiin, ja käyn aihealueen tapahtumissa aina kun pääsen. Siellä estetiikkaa palvotaan ja kaikki ymmärtävät pitsin päälle.

Suomalaisen lolivaatemerkin Cloudberry Ladyn lady itse ja hänen myymiään, liikekumppanin käsin tekemiä kenkiä. Ei näy kunnolla, mutta vasemmanpuoleisissa on lepakonsiivet sivussa. Ei juuri minun kenkäni, mutta hienot joka tapauksessa.

Ja nyt olen junassa matkalla Ouluun, jossa pidän maanantaina luennon Hyvän mielen talon Hyvän mielen viikko-tapahtumassa! Luento on Hyvän mielen talolla kello viisi. Olen aika täpinöissäni luentokutsusta, ja koitan saada pariin tuntiin mhdutettua kaiken oleellisen kirjastani. Pitää varmistaa, että jossain on kello näkysällä, koska joskus kun oikein innostun puhumaan niin aika kiitää ihan huomaamatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti