keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Terveisiä työhuoneelta


Nyt saa onnitella - sain apurahan! Ei kovin suuren, mutta kyllä sillä uuden kirjan alkuun saa. Olen jo hahmotellut äitiys- ja vauva-aiheista ompelukirjaa, aihe kun on tällä hetkellä ajankohtainen. Olen nyt viettänyt kaksi viime päivää työhuoneellani ompeluhommissa, aivan intoa pursuten. Yläkuvassa nuken ja kesätopin osia huolellisesti lattialle järjesteltyinä.

Työhuoneen kangashylly.

Tilkkutyö tikattavana työhuoneen isolla pöydällä ja takana siintää tilkkukukkula. Tämä on muuten siinä mielessä ihka oikea tilkkutyö, että kaikki palat ovat jämäkankaista. Harjoitusta kyllä vielä kaivataan, kulmat eivät oikein kohtaa.

Nauha-aarteita ja Fiskarsin hyvät kangassakset, joita eräs toimelias pikkuneiti tavoittelee.

Nappimekkoinen nukke poseeraa valmiina. Pikkuneiti suorastaan rakastaa nappeja, joten ajattelin tehdä sellaisen leikkikaverin, jossa niitä riittää. Napit on ommeltu kiinni huolella, ei pitäisi irrota rajummissakaan leikeissä.


7 kommenttia:

 1. Voi mikä ihastuttava nappi-daami!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Nina ja Kiki! Nappidaamissa on jokunen valmistusvirhe ja piti purkaa monta kertaa (kapeakaulaisen nuken konstruktio on yllättävän hankala), mutta tykkään kyllä aikaansaannoksestani.

  VastaaPoista
 3. Syötävän suloinen nukke! Onnittelut apurahasta :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut!! Olen niin innoissani puolestasi!

  VastaaPoista
 5. Ihana daami! Olen itse ommellut aika samantyyppisiä daameja jämäkankaista;)

  VastaaPoista
 6. Blooger hävitti aiemmat kommentit johonkin, outoa.

  Tämäkin madame on tilkkulaarin aarteista koottu. Tilkkuja piisaa, kun en ikinä raaski heittää pieniäkään kankaanpaloja pois.

  VastaaPoista