tiistai 27. maaliskuuta 2012

Kuin rahaa pankkiin laittaisi
Miten taloudellista! Säästin juuri varmaan ~500 euroa, kun askartelin Vuittonin kevätnäytöksen inspiroiman irtokauluksen itse sen ostamisen sijaan. Kankaana käytin puuvillaorgandia, joka on jäykkä, läpikuultava kangaslaatu. En enää muista mistä tuon kankaan olen ostanut, ehkä Pariisista tai sitten Lontoosta (sillä mitäpä sitä matkoiltaan muuta hankkisi kuin kankaita...).Tässä Vuittonin kevään malliston ihanuusmainokset,
jos joku ei ole vielä nähnyt.

Kokeilin ensin ylt'ympäriinsä rei'itettyä mallia, mutta siitä tuli liian häsäkkä. Reiät ja reunat huolittelin moninkertaisella siksakilla ompelukoneella, kermanvärisellä puuvillalangalla. Reiät muuten suurenevat niitä siksakatessa, mikä kannatta huomioida niitä leikatessa. Sisäreunan kiertävä ja rusetiksi solmittava nauha on sifonkinen vinokantti Nappitalosta.

Kangas itsessään on todella viehättävää ilman mitään reikiäkään, saatan tehdä yksinkertaisen koristelemattoman kauluksen myöhemmin. Samaan tyyliin, kuten The Artist -leffassa Peppy Millerillä ensimmäisessä kohtauksessaan oleva melko hieno valkoinen kaulus, jossa oli vain pienet aaltoilevat kirjailut.
Todella kauniisti puvustettu hyvän mielen elokuva, jota voi suositella mukavien hetkien viettämiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti