tiistai 28. elokuuta 2012

Lehtijuttu konepitseistä tarjolla

Ehdotin eräälle käsityölehdelle pitsiaiheista artikkelia, ja intomielisenä kirjoitin sen lähes valmiiksi ennen lopullista sopimusta. Nyt kävi niin, että lehti ei sittenkään ostanut artikkelia, joten minulla olisi tässä melkein valmis artikkeli neljästä yleisimmästä koneellisesta pitsityypistä, miten ne erottaa ja mitä niiden käyttämisessä kannattaa ottaa huomioon.

Jos arvoisat lukijani keksivät jonkun lehden tai muun tahon, johon tälläistä artikkelia voisi tarjota, otan ehdotuksia mielihyvin vastaan! Kuvat voisi ottaa Pitsikirjan kuvannut Riina Peuhu, joka osaa ottaa yhtäaikaa kauniita ja informatiivisia valokuvia pitsistä.

2 kommenttia:

  1. Hei!

    Olen itse kirjoittanut muutama vuosi sitten jutun TAITO -lehteen koneellakirjoituista pitseistä, mutta en varmaan samalla näkökulmalla kuin sinä, joten sinne ainakin voisi tarjota juttua. Samoin suurimmat sanomalehdet julkaisevat nykyään aika hienoja ja perinpohjaisiakin juttuja / artikkeleita. Enkä kyllä sulkisi pois tasokkaita naistenlehtiäkään kuten Kodin Kuvalehteä tai Kotiliettä. Toivottavasti oikea kanava löytyy, sillä pitsithän ovat nyt niin in!!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä Taito-lehdestä! Olin unohtanut koko lehden, mutta se olisi oikeastaan artikkelilleni parempi paikka kuin lehti johon sitä alunperin tarjosin.

    VastaaPoista