torstai 4. lokakuuta 2012

Kimonoasiaa Kainolle

Lupasin Breidtholtin Kainolle kuvan kimonostylisti Mamechiyon kirjasta, jossa mm. opetetaan miten pitää poseerata kimono yllään.


Blogger temppuilee, kuvat hyppivät aivan villinä ja pakenevat kursoria. Apua!

Poseerausohjeita kimonoonpukeutujille. Kaino, en tiedä mistä keksin sen "3 taivutusta"-jutun. Ei tuossa mitään sellaista lue, van ajatelemani kuvan vieressä sanotaan että "muodosta siksak".Lopuksi hyyyvin helpot ohjeet joiden avulla iiiihan kuka tahansa saa aiiiivan vaivattomasti sidottua obin ylleen. Hei, näyttääpä helpolta!

3 kommenttia:

 1. Haha, kuuluisat viimeiset sanat. :D Aika monet obin sitomisohjeet saa touhun näyttämään tosi helpolta mutta odotas kun minä pääsen asialle, siitä ei kiroitta selvitä.

  Kuvat ovat ihan mahtavia! Kiitos niistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, en usko sekuntiakaan, että obisolmuilu sujuisi näpsäkästi vain pieniä ohjekuvia seuraamalla.

   Olkaa hyväin, mun pitäis kuvailla enemmänkin kirjojani, tai sitten perustaa yleinen kirjasto...

   Poista
 2. Ollaan kavereiden kanssa hyödynnetty tuota "Mudosta sik-sak"-poseerausta paljonkin, se saa kimonon näyttämään nätille ja on hauska kaiken lisäksi. (Todistusaineistoa tästä: http://www.flickr.com/photos/kitty_vane/5330153183/in/set-72157618676134050 - tuossa opetellaan poseerauksia, ja Aliisalla on itseasiassa Mamechiyon kimono päällä ja http://www.flickr.com/photos/kitty_vane/5330764018/in/set-72157618676134050 - tuossa kokeilen itse vääntää itseäni sik-sakkiin.)

  Ja kyllä pikku ohjekuvien avulla saa obin puettua, tosin auttaa kovasti jos on pohjalla edes jonkinmoinen käsitys siitä miten obi noin tolleen yleensä kiedotaan ja taitellaan päälle. Ja tuo on vielä helppo ohje, kun siinä sidotaan solmu edessä eikä kurotella kädet nurinpäin selkäpuolelle! :)

  VastaaPoista