tiistai 19. helmikuuta 2013

Blogitunnustus

Töppösvakan Kaisa merkitsi Pitsiblogin blogitunnustukseen, jonka sääntöihin kuuluu merkitä viisi alle 200 lukijan blogia edelleen. Kiitos tunnustuksesta, on ilo saada tämmöisiä kehuja!!Viime aikoina olen lueskellut paljon minimalismi-aiheisia blogeja, joista ylitse muiden nousee
Minimalismin ilo. Vaikka itselläni ei ole hinkua varsinaiseen radikaaliin minimalismiin (pitsin ja minimalismin yhdistäminen vaatisi jo melkomoista yrittämistä), Tuulian pohdinnat ovat avanneet mielenkiintoisia ajatuspolkuja. Suosittelen kaikille, jotka ovat joskus tuskailleet tavaroiden kanssa syystä tai toisesta.

Toinen saman alan suosikki on 365 More Life. Tyylikäs perheenäiti haluaa poistaa taloudestaan tavaran päivässä vuoden ajan, ja varmaan onnistuukin, koska on jo nyt edellyt pitkälle. Project 333:n kannattaja, paljon kiinnostavaa tyyli- ja pukeutumisasiaa - ilman monien muotiblogien jatkuvaa uuden hamstraamista.

Ohjeissa neuvottiin valitsemaan alle 200 lukijan blogeja. Upeita valokuvia ottavalla Pretty Ginghamilla on varmasti lukijoita yli tuon, mutta koska en löytänyt lukijoiden määrää, katsoin voivani laittaa senkin listaani :D.

Kaarrellen - nuoren naisen pohdintoja tyylistä, ostamisesta ja ostamatta jättämisestä, ja paljon ilahduttavia musiikkilinkkejä.

Oravanpesä - tykkäilen samoista sisustusjutuista kuin Oravanpesän Kati, mutta en saa niitä aikaiseksi tai ne eivät muuten vain mahdu kotiini tai lapsiperheeseen, joten ihastelen niitä hänen blogissaan. Lisäbonuksena viehtymys japanilaisiin käsityö- ja tyylikirjoihin ja yleinen Japanifanitus!

2 kommenttia:

  1. Kiitoksia kovasti. Kiva kuulla, että jotakuta höpinäni kiinnostavat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiinnostaa kyllä! Toivottavasti päädyt joskus kokeilemaan Project 333a, olisi nimittäin hauska tietää miten sen kokee nuori ja lapseton. Lapsen kanssa kiireilevälle siitä on valtavasti etua, mutta haluaisin tietää onko siitä vastaavaa hyötyä vain itsensä aamuisin pukevalle :D

      Poista