tiistai 6. huhtikuuta 2010

Christina HattlerWhile googling for something I've already forgotten about, I came across the blog of a talented clothing designer Christina Hattler. She has turned an antique handmade tablecloth of tape lace into a wonderful, totally modern looking dress. Especially the backside looks fascinatingly modern and at the same time romantic.
Haeskellessani netistä jotain jo unohtunutta törmäsin lahjakkaan vaatesuunnittelijan Christina Hattlerin blogiin. Suosikkini on upea nauhapitsisisestä antiikkipöytäliinasta ommeltu mekko, joka on yhtäaikaa moderni ja romanttinen. Varsinkin pidän tavasta jolla hän on käsitellyt materiaalia mekon takaosassa.

3 kommenttia:

 1. On kyllä kaunis :)

  Mutta käykääpä vilkaisemassa juutuupista lyhyt pätkä, minkälaista jälkeä Pietarin Kansantaiteiden korkeakoulun opiskelijat ovat saaneet aikaan:
  http://www.youtube.com/watch?v=dmZ-YGGe6rw

  Ja saman opinahjon opiskelijoiden tuotoksia näkyy viime kesän Rauman Pitsiviikolta:
  http://www.flickr.com/photos/tarmothorstrom/sets/72157623784735314/

  VastaaPoista
 2. Tarmo, kiitos linkeistä! Upeita pitsiasuja. Ja mielettömän suuritöisiä.

  Mutta itselläsikin on mahtavia töitä, olen erityisen hurmaantunut Quake-pitsilogosolmioon. Siinä on jo monen monta erilaista tasoa. Tein pikkusiskolleni lahjaksi taannoin Star Trek -logon ommellusta pitsistä. Se vain jäi sillion kuvaamatta. Pitsin ei tosiaankaan tarvitse aina olla kertaustyylinen kukka :D

  VastaaPoista