torstai 14. maaliskuuta 2013

Kuvaukset talvipuutarhassa

 En valittaisi, jos elämä olisi useamminkin tälläistä: ensin herkkusushia Wagocorossa (joka muuten on mielestäni Helsingin paras sushipaikka, eikä suinkaan kallein). Kuvassa etualalla päivän annos + kaksi palaa majoneesillä hiveltyä ankeriasta - suosikkiherkkuni, jota ei oikein mistään muista paikoista täällä saa.

 Sitten siirryimme valokuvaaja Kira Leskisen kanssa Talvipuutarhaan. Aurinko hehkui, linnut sirkuttivat ja valo oli sekä runsasta että pehmeää. Todella tervehdyttävää ja virkistävää! Alanurkassa vaatetanko, jonka edessä Kira minua kuvasi (kirjan takaliepeeseen).


Talvipuutarha on Helsingin hienoimpia paikkoja. Ylipäänsä kasvihuoneet ovat mahtavia, ja tämä vielä ekstramahtava. Joku tyyppi oli siellä kirjoittamassa läppärin ja termarin kanssa, ja aion kopioida loistavan idean. Kuin kahvilakirjailua, mutta ilmaista!

Pitääkin kysyä Kiralta, sopisiko laittaa jokin hänen ottamistaan mahtavista kuvista tänne näytille. En olisi uskonut, että meikäläisestä saa niin upeita kuvia! Tässä mallaan kampausta kameran avulla. Nostin muuten toppia sen verran varsinaiseen kuvaan, että rintaliivi ei paista noin pöhkösti.


Tässä vielä bonuskuva Pikku Onnettaresta ja Stokkan kahvilan jäätelöannoksesta. Huomatkaa NoaNoan villatakin kaunis pitsi! Vietimme hemmottelupäivän sen kunniaksi, että Onnetar oli lopettanut kynsien pureskelun. Kimalluskynsilakkaa ja strösseleitä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti