torstai 23. toukokuuta 2013

Söpöysmekko


Huomasin, että muuan käsityö on jäänyt raportoimatta. Tein Pikku Onnettarelle rimssumekon, vuosia sitten Japanista ostetusta karuselliheppakankaasta (tyttö itse sai valita kankaan parista erivärisestä vaihtoehdosta, ja epäröimättä päätyi mustapohjaiseen. Onko lapseni luonnonlaadultaan gootti?). Hiljalleen koitan saada jotain aikaiseksi kaikista kangasvarastoni kankaista. Prosessi etenee hitaasti, koska ompeluaikaa on niukasti ja olen hamstrannut kankaita vuosikausien tarpeiksi. HUOM! myyn jotain kankaita Siivouspäivänä, tulkaa käymään Helsingin Kapteeninpuistikossa.


Valkoisen kauluspaidan kanssa mekko on hiukka juhlava, tennareiden ja farkkurotsin kanssa mihin vaan.


Alareunassa on mustavalkoinen koristenyöri-tere, joka hauskasti mätsää heppojen karusellikeppeihin. Reunaröyhelön alareunassa on vielä mustaa pykänauhaa - vaatimaton mutta söötti detalji, jonka olen lainannut Emily Temple Cute-vaatemerkiltä. Kaikenlaista ompelukamaa sitä laatikoistani löytyykin, mutta eipä tarvinnut ostaa yhtään mitään tätä varten!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään itsekin, kivaa kun voi ommella ihanuuksia.

   Poista
 2. OMG tuo on söpö! mistä mä saan tuota kangasta?
  Aaa, mä niin haluan karuselliheppamekon itselleni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangas on Cosmo Textilen, (http://www.cosmo-tex.co.jp) - joistain nettikangaskaupoista saattaa löytyä. kangas on tosin aika vanha, muistaakseni vuodelta 2007, joten ei välttämättä löydy enää just samaa. http://valkeakani.com/ myy jotain japanilaisia söpöprinttikankaita - en ole itse testannut, mutta tiettävästi ihan jees nettikauppa.
   Tiina Talvikki on tehnyt tästä kankaasta mekon aikuisen koossa, mutta ilmeisesti kyseessä on uniikkikappale:http://tiinatalvikki.com/portfolio-items/sweet-lolita-mekko/

   Poista