lauantai 14. syyskuuta 2013

Blogikirppis: Japanilaisia lehtiä osa II *varattu!*
 Loistava lahja designistä kiinnostuneelle, Flow-festareilla jo vuosia käyneelle partaiselle miehelle (toki myös hänen naispuoliselle vastineelleen): Popeye-lehti vuodelta 1977! Tyylikkäimmät retrolenkkarit, neuleet ja fontit. 130 sivua, 4 e.

Suteki Reshipi = Kivat reseptit-lehti. Numeron teemana on jonkin Kiinan maakunnan ruoka, mutta myös muiden maiden reseptejä on. Kauniisti aseteltua, herkkää ruokaa josta saa vähintäänkin ideoita kattauksiin, vaikka ainesten nimet eivät japaninkielisestä tekstistä selviäisikään :). Myös yöpuvun ompeluohjeet ja pienoiskaavat. 156 sivua, mukana olevassa tarra-arkissa jäljellä pari tarraa, 2,5 e.Sutekina okusan - "Kiva vaimo" -lehti vuodelta. Numeron teemana vinkit kodin järjestelyyn ym. jotka voi toteuttaa 5 minuutissa. Paljon järjestely- ja säilytysehdotuksia, ruokaa, ja yleistä kodinhoitoa. Kuvat tetrismaisesti täyteen järjestellysitä hyllyköistä rauhoittavat ainakin minua. 162 sivua, 3 e.

Rococo, jokseenkin samanlainen lehti kuin Gothic & Lolita Bible, nro kaksi. Lolita ja gothic-tyyliä, vaatteita ja aihealueeseen sopivaa kuvitusta. Runsaasti sekä street snappeja että muotikuvia. 114 sivua, 5 e. MYYTY!

zipper: Eklektisen tyttömäistä indie-tyyliä harrastvien teinien ja varhaisparikymppisten muotilehti, miksaa niin rock-, punk-, kitsch- kuin lolitatyyliäkin. Syysnumero vuodelta 2006. Tästä on saksittu pois mustavalkoinen ilmoitusliite, sekä jokin kuva. 192 sivua, 2,5 e. Jille, sievän ja semimuodikkaan, mutta aina luonnollisen tyylin muotilehti. Söpöjä asusteita talveen, paljon neuleita, kuinka stailata trenssi eri tyyleihin. Paljon street snappeja Japanin eri kaupungiesta + pieni liite ulkomaisista street snapeista. 146 sivua, 2,5 e.
Harvinainen Maison-lehti, lolitatyylin ystäville. Esittelee vaatemerkkejä Jane Marplesta Victorian maideniin, mukana myös street snappeja. Koruja, kynsikoristuksia, BJD-nukkeja. Kansi kärsinyt hieman vahinkoa. 98 sivua, 4 e. MYYTY!
La vie en Rose, lolitapukeutujien englanninkielinen lehti vuodelta 2007. 2 e tai kylkiäisenä minkä vaan muun lehden kanssa.

Näihin siis postikulut päälle, tai nouto Helsingin Stokkan kellon alta! Koko paketista reilu tarjous!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti