tiistai 28. lokakuuta 2014

Suuri shoppailukierros

 
 Kiertelin keskutan kaupoissa ja kaikenlaista ihanaa tarttui mukaan, tässä levähdän Fleuristessa ostoskasseineni.

Noo, melkein tosi - kävin siis hakemassa Huilin joulukuvauksiin kaikenlaista ihanaa kotimaista ja / tai ekotavaraa, mm. Minna Hepburnin pitsihurmauksia, Kasperin upean kotimaisen pyöräilylaukun ja Costolta PureWaste-kierrätysvaatteita. Kaiken muun hyvän lisäksi toimin stailistina/kuvausjärjestäjänä, painotuksena ekomuoti. Ekostailisti myös hakee ja palauttaa kuvauslainat pyöräillen, ainakin Helsingin alueella, nyt on jalat aika väsyneet...

 
Fleuristessa oli lueskeltavana todella viehättävän näköinen leivontakirja Baking Instinct. Kuvassa myös kirjan päällä kierroksen todellinen ostossaalis: vintagesilkkikukkia ja -hattuneula Antiikki Trianon-nimisestä antiikkitavaran putiikista (jota suosittelen mm. korujen ostopaikkana! ja omistajarouva on aivan ihana!).


Kalliiksi tämän jutun stailaajana toimiminen tosin käy, sillä nyt olen aivan intona monista näkemistäni mahtavista tavaroista. Esim. seuraava lompakko voisi olla Galateian kasviparkittua kalannahkaa, valtavan kaunis pinta näissä.

Ja pitää hieman säästää rahaa, että voin sitten hankkia tämän kengänhuoltoseteistä kauneimman, joka löytyy pinkomosta vähän vajaa kahden ja puolensadan euron hintaan. Rukin ja rautapadan untuvaisen pehmeät koiranvillahuivit jäivät myös vaivaamaan. Miehelle tahtoisin ostaa Kasperin pyöräily-ystävällisen olkalaukun. Ostoslista onkin tämän jutun ansiosta täynnä pitkälle ensi vuosikymmenelle!

Tam-Silkin silkkivillaisen aluspaidan jo hankin itselleni (tulisipa kylmempi!) ja kuvauksista sain vielä pitkikset (saa tulla ihan kunnolla pakkasta).

Itse kuvauksissa oli niin kiire, etten tullut ottaneeksi kuin yhden kuvan. Se on tässä.

3 kommenttia:

 1. Hei kiitos kun olet maininnut tuon Fleuristen täällä useampaan kertaan, tuli nyt sitten vihdoin käytyä siellä ja ihana paikka oli!

  VastaaPoista
 2. Hyvä että hehkutukseni vakuutti! F on mielestäni helsingin kivoimpia kahviloita. Herkut ja kaffe ensiluokkaisia, tyyli ja tunnelma kohdallaan.

  VastaaPoista
 3. Tam-silkillä on kyllä muitakin ihania tuotteita. Mm. perinteisiä laamapaitoja. Ja tuollaiset villasilkkiset lyhytlahkeiset housut mulla onkin, tosin alkavat olla sen verran kuluneet että täytyy varmaan kohta hankkia uudet talvipakkasia varten.
  Ja tuo kengänhoitopakkaus olisi kyllä aivan täydellinen. Kenkiä tulee hoidettua aika huonosti, osittain siksi että hoitotuotteille ei ole mitään järkevää säilytyspaikkaa ja ne pyörivät komerossa miten sattuu hujan hajan.

  VastaaPoista