tiistai 1. joulukuuta 2015

Elämäni kuvina

Mahtavasta Kaisa-kirjastosta (Hgin Yliopiston pääkirjasto) raahaamani vaatelaatuun liittyvä kirjapino sekä jälkiruokana pieni kirjanen ulkoavaruuden oikeudellisista ja kehityksellisistä kysymyksistä. Kirjasto on se paikka, jossa hamuamisimpulssini saavat virrata vapaasti.

  Fleuristessa tekstiili-insinöörinä. Hiukan kuivaa mutta juuri näihin kirjoihin on piilotettu syyt siihen, miksi jotkut vaatteet kestävät hyvinä vuodesta toiseen ja toiset nuhjaantuvat samantien.

 Uuden kodin vanhat tapetit. Otin näistä mallit talteen. Alanurkassa ei pilkota home vaan noki - tässä kohtaa on ollut takka joskus aika kauan aikaa sitten.
Uusi vintagesyystakkini. Huom. älyttömän päheä tweedvuori. Se lämmittää, ja napakka polyester-puuvilla-päällikangas pysäyttää tuulen. Ostin takin kesällä Remakelta ja samassa paikassa teetin siihen yhden lisänapinläven, kun mielestäni napitus loppui liian aikaisin. Oli muuten edullista, vähänkö alan teettää napinläpiä joka paikkaan ihan vain huvin vuoksi :)
Kiitos Oona kuvasta!

2 kommenttia:

  1. Ihana takki! Ja onneksi olkoon edellisen postauksen yhteistyöstä - kuulostaa just hyvältä taholta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään siitä itsekin ihan hurjasti. Eilen tuuli siperiasta – ei haitannut, takki blokkasi tuulen. Tänään sataa ripeksii – ei haittaa sekään, takki pitää senkin. Ainoa haittapuoli on, että saappaat jalassa ja musta pyöräilykypärä päässä näytän joltain vallankumouskaartilaiselta -_-' rynkky ja punatähti vain puuttuvat. Pitää kaivaa pitsihuivi esiin kellarista, jos se vähän pehmentäisi lookkia.

      Poista