tiistai 8. syyskuuta 2009

Shopping bag decorated

Recycling center find, a simple fabric bag, got even cuter by adding some crocheted trim, a small doily and a fabric button. I also gave it some shape by sewing bottom corners. Kierrätyskeskuslöytö, yksinkertainen kangaskassi sai somistukseksi virkattua pitsiä, pienen virkatun liinan läpäksi ja vanhan alusvaatenapin.New Watch Inc., Munkkivuori, Helsinki - I don't mind advertising this shop even though I've never visited it.


A family portrait of my bag rack. I'm into straw and rattan baskets, in summertime. Soon it's time to bring winter bags from basement and store away the summer baskets. Kassinaulakon perhepotretti. Olen hullaantunut koreihin ja punottuihin kasseihin, kesällä siis. Alkaa olla käsillä se hetki kun syyslaukut palaavat kellarista kesäsäilöstä ja kesäkassit siirtyvät sinne talviunille.

2 kommenttia:

 1. Hello, I have visited your interesting blog , come and get you advertising on my blog.Put your link in comments,or in followers, on my blog pass visitors from 192 countries.Hallo
  http://internapoli-city.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Hei

  Hieno kirja tulossa:)

  Kurkin tuota blogin alkua, jossa teit nauhapitsiä voimapaperille. Vinkiksi vain, että sen voi tehdä myös Vlieselinen Stickvliesin tai Soluwebin päälle- Molemmat voi repiä pois varovasti ja kostuttamalla lähteävät loputkin harson kappaleet. Stickvlies on paksumpaa kuitukangasmaista ja Soluweb harsomaisen ohutta. Molemmille voi piirtää esim.vesi- tai ilmaliukoisella tussilla.

  VastaaPoista