sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Suuren Käsityölehden Kaavakirja-juttu


Uusimmassa Suuresa Käsityölehdessä on kolme äitiyskaavaa Joka tyypin kaavakirja kakkosesta (sekä monta muutakin hauskaa kaavaa, itse kiinnitin huomiota Amy Butlerin ihanan keväiseen kääntötakki-ohjeeseen).

Äitiyshousut- ja paita ovat superhyödyllisiä perusvaatteita odottajalle, mutta kellomekko on ehkä kaavoista jännittävin. Sen helma on niin laaja, että sen alle mahtuu mikä vain mahtimasu, mutta toisaalta voi sitä käyttää raskaana olemattakin!* Helman suuri rikkumaton pinta-ala on aivan omiaan erilaisille suurikuosisille kankaille, tai maalaten koristeltavaksi.

* Jos olet raskaana, älä kuitenkaan kuvittele, että tulisist pitämään samaa mekkoa sittten raskauden jälkeen. Minua kyllä varoiteltiin tästä ilmiöstä, mutta en oikein ottanut sitä uskoakseni. Suunnittelin muokkaavani monet raskausmekkoni mahanjälkeiseen elämään, vaan niinpähän ajatus ei voisi vähempää kiinnostaa...

5 kommenttia:

 1. Ajattelin ommella itselleni tuon mekon, vaikka en raskaana olekaan. Viime kesän superhelteillä tuo olisi ollut paras vaate ikinä ;)

  VastaaPoista
 2. Juu tuo mekko on aivan passeli raskaudettomassa.. epäraskaana.. siis perustilassakin! Kaavakirjassa siitä on esillä toinenkin versio, valkoisesta puuvillasta joka maalattiin mustalla ja pinkillä kangasvärillä roiskien, minusta hieno kuin mikä.

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen katsellut tuota mekkoa vähän sillä silmällä vaikken ole raskaana (mikä on ehkä ihan hyväkin, kahdeksasluokkalainen täällä moi)! Oli muuten söpö se SK:ssa olleessa pikkukuvassa vilahtanut lapsesi polka dot -potkupuku, itsekö tehty vai ostettu?

  VastaaPoista
 4. Helmi, välitän kehut vauvan mummolle, joka toi kyseisen potkupuvun Lontoontuliaisena. Minustakin se on huippuhieno (ja osuvasti Kaavakirja II:n kannen värinen!), mutta harmi kyllä kohta jo liian pieni.

  VastaaPoista
 5. Piti oikein käydä kirjastossa selaamassa Käsityölehteä tämän aukeaman lukeakseni! :) Leveähelmainen mekko olisi hauska tehdä juuri jostain isokuosisesta kankaasta, kuten sanoit. Itseni päälle kietaisisin vielä vyön ja volaa!

  Hienosti Siiri poseeraa lehtikuvaajalle, ensijulkaisussaan. ;)

  VastaaPoista