tiistai 14. huhtikuuta 2015

Pari kuvaa Pariisista

Pariisissa oli yksinkertaisesti ihanaa - alkukesän lämpö, kavereita Japanista maailmanympärysmatkalla, mahtava boheemi kämppä ja upeita näyttelyitä.

Nyt ollaan Köpiksessä, jossa on viiltävän kylmä tuuli. Säätila vaikuttaa kokemukseen kaupungista niin paljon, että en voi arvostella Kööpenhaminaa objektiivisesti :) sisätiloissa lämmittelyn välttämättömyys ajaa ihmisen kauppoihin, joka altistaa ostamiselle. Luksussuklaata tuliaiseksi, sukkia tuttavapiirin vauvaperheille, pellavainen T-paita ym. Ei nyt mitään posketonta, mutta vakaa päätös viettää loppuaika museoissa.
Tänään tapaan Tanskan muoti-instituutin edustajan, jonka pitäisi kertoa minulle uusista ekologisista vaatekonsepteista. Mielenkiintoista!

2 kommenttia:

 1. Hei Rinna, mulla olisi sulle postausehdotus: kertoisitko, mitä tiedät trikoopaitojenkierrätysmahdollisuuksista. Pohdin asiaa taannoin omassa blogissani, mutta edelleenkään ei selvinnyt,miten elastaania sisältävät paidat voidaan hyödyntää. Voiko niitä laittaa lumpunkeräysastioihin eli sopivat ko teollisuuden raaka-aineeksi. Postaukseni löytyy täältä: http://turuntilda.blogspot.fi/2015/04/toisen-kaden-trikoota-ja-paitavuoria.html.

  Mukavaa loppumatkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi laittaa tekstiilijätteen keräykseen ja esim. H&M:n pönttöihin, sillä joitakin prosentteja elastaania sisältävää puuvillaa voi käsittääkseni käyttää esim. öljynimeytysmattoihin ym. Ja jos paidat ovat ehjiä, niin saa tietysti laittaa myös UFFille, punaiselle ristille tai muille vaatteidenkeräystahoille. Mutta heille ei saa laittaa varsinaista lumppua = sellaisenaan käyttökelvotonta tekstiiliä. Kiitos toivotuksista, kyllä alkaa jo kotikin houkutella :)

   Poista