maanantai 27. huhtikuuta 2015

Vaatevallankumous ja mekkovertailu

 Vaatevallankumous tuli ja meni, olen tyytyväinen! Toivottavasti moni kyseli vaatefirmoilta – minä odotan edelleen vastausta balettitossuni tehneeltä Capeziolta. Zalandon mekkomainokseen kommentoin Facebookissa, vaikka en ole sieltä ikinä mitään tilannut, mutta kun tuppasivat sitä oikeen nenän eteen. Kommentoivat asiallisesti, mutta mitään tietoa ei toistaiseksi sieltä oikein saa. Lupasivat välittää pyynnön eteenpäin.

Mediatorilla poseerasin vastaostettu paita nurinpäin. Juuri missään muussa paidassa ei lappuja olekaan, koska ne ovat inhottavia.

Teen Huili-lehteen mahtavan kiinnostavaa juttua: laatuvertailu kesämekoista. Tässä kulissien takaa kuvauksista. Kun hörpin komean barista-valokuvaajan tekemää laatukahvia elegantissa loft-ateljeessa, mietin vaan mielessäni joskus aikoja sitten lukemaani lehtijuttua. Siinä joku stailisti kehtasi väittää, että stailistin työssä ei ole glamouria ja se on pääasiassa raskasta tavaroiden ronttaamista. Pyh! sanon minä. Parasta puuhaa se on mistä ylipäänsä maksetaan.

Ekostailistin kuormamuuli. 

3 kommenttia:

 1. Tuleeko laatuvertailuun mukaan yhtään vintage-mekkoa? Kiinnostavaahan olisi selvittää, ovatko ne 80-luvun viskoosimekot oikeasti laadukkaampaa kamaa kuin nykyiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi mekoista on 60-luvun kaunis kolttu. Tosin pakko arvella, että tekokuitukangas saattaa hiottaa, mutta muutoin täydellinen <3
   jos tästä jutusta tulee hyvä, niin syvempää ja laajempaa analyysiä seuraavalla kerralla!

   Poista
  2. HIenoa! Mainiota, että jaksat selvittää näitä asioita!

   Poista