maanantai 15. kesäkuuta 2009Koitan kirjoittaa lyhyttä mainostekstiä kirjaa varten, mutta syvään iskostunut kainous hankaloittaa omakehun suitsuttamista. Vaikka *tiedän* että kirjasta tulee maailman ihanin tai ainakin melkein, on silti hankala kirjoittaa se. Paitsi tänne blogiin. Äh.

Miltä kuulostaa seuraava:
"Pitsi on tekstiili, joka ei lämmitä eikä suojaa - sen ainoa tarkoitus on olla kaunis. Pitsi voi olla yhtä lailla nostalgista kuin raikkaan modernia, maalaisromanttista tai ylellisyyden huippua, viattomuuden symboli tai viettelys.
Pitsikirja tutustuttaa pitsin moniin lajeihin ja opettaa erottamaan nyplätyn ja ommellun, virkatun ja käpyillyn pitsin. Kirja antaa ohjeet moniin pitsitekniikoihin ja paljon hurmaavia ideoita kuinka hyödyntää ullakolta löytyneitä pitsinpaloja vaatteissa ja sisustuksessa uudella persoonallisella tavalla.

Kirjan ilmavat, kesäiset kuvat inspiroivat nauttimaan kauniista yksityiskohdista ja käsintehdyn nostalgisesta tunnelmasta.


"


It's so hard to write praise for one's own book. I'm trying to come up with a short advertising blurb, but I find it difficult. Even thought I *know* it's going to be one of the most charming books ever, it's not easy to write it down. Except here in the Lace Diary!

4 kommenttia:

 1. Seuraavaksi ehdottomasti suomalaisen esiliinan historia :)

  VastaaPoista
 2. Se olisi kivaa! Muistan joskus monta vuotta sitten lukeneeni lehdestä suomalaisesta essunäyttelystä, ja leikkasin jutun talteenkin, mutta harmikseni leike on kadonnut johonkin syvempiin kerrostumiin.

  VastaaPoista
 3. Apustan Matroskinia - suomalaisen esiliinan historiassa ! Kesällä pihallamme oli 26 essua kuivimassa ja se 27. valmistumassa ja kirjontaa vailla...

  Pitsikirjan teksti on mielestäni hurmaava !

  VastaaPoista
 4. Apustan Matroskinia ja ehdottomasti kannatan myös katsausta kotimaisen esiliinan historiaan. Tuossa kesällä minulla oli 26 essua pyykkinarulla ja se seuraava valmistumassa....

  pitsikirjan teksti on herkullinen !

  VastaaPoista